Vi tilbyr online betaling av nytt medlemskap og fornying av eksisterende medlemskap. Vi anbefaler alle som skal fornye sitt medlemskap når det går ut på dato om å benytte seg av dette. Du slipper ekstra gebyrer og medlemskapet blir aktivert med en gang.

Om du har et aktivt medlemskap kan du ikke kjøpe nytt medlemskap før det har utløpt. Du kan ikke ha dobbelt medlemskap i klubben. Du kan se når ditt medlemskap går ut på dato i Matchi appen eller på Matchi på web. Se under “Medlemskap” og “Gyldig til:”

Vi tilbyr også å betale medlemskap via faktura. Ved fakturering av medlemskap påløper det et fakturagebyr på 50 kr pr. medlem. Om du har et familiemedlemskap og ønsker å betale via faktura må du betale fakturagebyr for hvert medlem. Ditt medlemskap blir aktivert så snart vi har registrert innbetaling av medlemskap. Beregn 2-3 arbeidsdager for aktivering.

Du har følgende muligheter ved fornying av ditt medlemskap:

  1. Forny ditt medlemskap ved å betale online. Krever at du registrerer ditt betalingskort og er innlogget med din Matchi-bruker. Du slipper fakturagebyr og ditt medlemskap blir aktivert med en gang
  2. Kontakt oss når ditt medlemskap har gått ut på dato og be om å få tilsendt faktura
  3. Vent til siste halvdel av januar og betal faktura som vi sender ut til alle som er registrert som aktive medlemmer og ikke har betalt medlemskap for 2023

Les mer om medlemskap i Larvik og StavernTennisklubb. Om du har spørsmål, ta kontakt med oss

Kategorier: medlem