Hei!

Jeg vil takke alle sporty spillere for en flott sesong med Lagspillserien. Serien har 10 års jubileum! Det var i januar 2013 at vi startet den første sesongen. Mye bra tennis har blitt spilt siden da! 💪

(Info om neste sesong UNDER BILDET)

Vi kan nå gratulere følgende spillere med seier i sin divisjon. De mottar premie bestående av gavekort for bruk på Stavern Sport, pålydende kr. 650 pr spiller (altså kr. 1.300 tilsammen på laget). Kortet brukes som ren betaling i butikken Stavern Sport, og kan også brukes på varer som er på tilbud osv. Vinnerlagene får også diplom med bilde, som et minne.

Vinnere 1. Divisjon: Julian Vladetic & Marko Vladetic
Vinnere 2. Divisjon: Mads Dørstad & Krister Karto
Vinnere 3. Divisjon: Bjørn Lynne & Odd Jøran Olsen
Vinnere 4. Divisjon: Roger Nahlin Jensen & Per Egil Sørensen
Vinnere 5. Divisjon: Stian Berg & Trond Wiik
Vinnere 6. Divisjon: Lars Dageid & Nina Valmyr Dageid
Vinnere 7. Divisjon Avd. A: Herman Widerøe Frenvik & Jørgen Torset Fonnes
Vinnere 7. Divisjon Avd. B: Trym Voll Midtgaard & Knut Olai Frenvik

Vi holder en liten juleavslutning neste søndag, 18/12 kl. 18.00. Dette er for tennisklubben generelt også, ikke bare for Lagspillserien. Jeg håper at noen av vinnerlagene kan være tilstede, slik at jeg har noen å dele ut premiene til. 😉 Hvis dere ikke får anledning til å komme, så får dere selvfølgelig premien ved en senere anledning.

Vinnerne av de to avdelingene av Divisjon 7 skal spille en avgjørende opprykksfinale; den skal spilles fredag 6. januar 2023 kl. 18:30. Det var litt vanskelig å finne tid da alle 4 spillerne kunne stille. Vinnerlaget der vil rykke opp til 6. divisjon.

Et lite galleri med alle vinnerlagene:


NESTE SESONG:

De første matchene vil gå i helgen 13-15. januar 2023. Det betyr ikke at alle lag får match den helgen, bare at noen får det.

Deadline for påmelding, avmelding, partnerbytte, OG dager/helger som dere vet at dere ikke kan spille på vårsesongen: Lørdag 7. januar kl. 23:59.

Som vanlig sendes slike meldinger og ønsker inn til meg på bjornlynne@gmail.com

En liten prisøkning på 50 kr. for voksne spillere, for neste sesong. For junior medlem av Larvik og Stavern Tennis, ingen prisendring. Det blir:

Kr. 700 for voksen medlem av Larvik og Stavern Tennisklubb.
Kr. 450 for medlem under 20 år.
Kr. 850 for ikke-medlem, uansett alder.
Prisen dekker baneleie for alle matchene hele sesongen, nye baller til hver spille-weekend, og flotte premier til vinnerne av alle divisjoner.

Det er noen få ledige plasser i serien. Vi setter enten 5 eller 6 lag i hver divisjon. Akkurat pr. nå så vet jeg at det i hvert fall blir én ledig plass i 2. div, 3. div, 4. div, 6. div og kanskje 2-3 ledige plasser i 7. div.

Hvis du er med i serien og jeg ikke hører noe fra deg, så regner jeg med at du skal fortsette, og med samme partner. Dersom du skal slutte i serien, bytte partner, etc. så er det viktig at du sier ifra til meg, og gjerne i god tid, slik at jeg har tid og mulighet til å få inn nye lag, se hvor det blir ledige plasser osv.

For nye lag som ønsker å komme til, så er det “først til mølla”, og når det er fullt, så er det fullt. Vi tar max 6 lag pr. divisjon.

Jeg ønsker alle Lagserie-spillere en riktig God Jul og Godt Nyttår! Og lykke til i neste sesong.

Mvh Bjørn L.

Kategorier: AktiviteterTurnering