Vi har inngått avtale med Tom Aage Lie om at han skal begynne som trener hos oss fra 30. januar. I første omgang gjelder avtalen frem til midten av juni. Tom Aage vil få ansvar for våre voksen- og gule grupper.

Tom Aage Lie – ny trener fra 30. januar

Tom Aage har spilt tennis på konkurransenivå i over 60 år. 11 NM titler, 10 for junior og ett NM senior for lag med Berg TK i 1978 sammen med Per Hegna, Erik Melander og Bjørn Naume.

I årene 1975-78 spilte han college tennis med idrettsstipend for Murray State University i Kentucky og ble “All OVC player” da han vant divisjon 4 i single mot spillere fra 10 universiteter i Ohio Valley Conference mot lag fra Kentucky, Tennessee, Ohio og Missouri.

Tom Aage Lie på banen

Tom Aage jobbet som tennistrener i 1976 og 1977 på Century Country Club ved White Plains i New York og Westchester Country Club i Connecticut.

Bortsett fra sin innsats på tennisbanen hvor han de siste 2 årene ble nr 2 i NM for veteraner i double, har han de senere årene jobbet som veileder for ca 100 folk fra spesielt oljebransjen som stod uten jobb med høy grad av suksess for sine kandidater.

Hans styrker er menneskekunnskap hvor han inspirerer folk rundt seg, ser styrker og svakheter og sørger for å finne det riktige nivået og sammen søke oppnåelige mål for de han trener eller veileder.

Tom Aage er en lokal mann med bosted i Larvik og har flere ganger vunnet single og doubleturneringer i veteran som har vært arrangert for landets mest keene veteran turneringspillere på Stavern TK.

Hans mål er sammen med spillerne å skape ekstra glede og motivasjon for tennis ved å balansere spillerens egne mål og ønsker for å utvikle seg i tennis.”

Vi ønsker Tom Aage velkommen til klubben!

Kategorier: AnsatteKurs