Klubben har ansatt Lisa Lynne som sommervert på anlegget vårt i Stavern. Hun vil i tillegg til å være sommervert også tilby privattimer.

Som sommervert vil Lisa møte mennesker, svare på spørsmål, selge baller, spille musikk og generelt gjøre klubben til et hyggeligere sted å oppholde seg.

Vi er veldig fornøyd med at Lisa jobber for oss i sommer, og håper at alle som besøker oss setter pris på dette tilbudet. God sommer til dere alle!

Lisa er fra Stavern og har vært medlem i klubben og tennisspiller siden hun var 9 år gammel.

Fortell litt om deg selv
Jeg er fra Stavern, men studerer til bachelorgraden min i Arkitektur i Bath, England.

Kan du fortelle litt om ditt forhold til klubben?
Jeg har vært medlem av klubben og tennisspiller siden jeg var 9 år gammel. Gjennom oppveksten på tennisbanen kastet jeg meg på det meste av aktiviteter og treningsmuligheter, og selv startet jeg trenerutdanning- og jobben min da jeg var 14. Der var jeg først på en fast deltidsjobb, men den har flyttet seg over til et tilbud om privatinstruksjon og hjelp over sommeren. Men gjennom alle disse årene har jeg blitt veldig knyttet til klubben og menneskene.

Hvorfor ønsker du å være sommervert?
Jeg synes alltid det er så hyggelig å være del av miljøet oppe på tennisen – i mange år nå har jeg vært med og styre og ordne på anlegget, spesielt til store anledninger som turneringene som holdes på sommeren. Det er jo også spesielt gøy med de gode tilbakemeldingene vi har fått over årene på at LST jo er en unik klubb når det kommer til stemning og en slags tilhørighetsfølelse. I tillegg, gjennom å være privatinstruktør har jeg oppdaget hvor glad jeg er i å snakke med og hjelpe folk som interesserer seg for sporten og klubben. Så når muligheten for å gjøre dette på deltid åpnet seg, takket jeg raskt ja.

Med din bakgrunn som tennistrener/tennisspiller, hva er ditt beste tips til en som ønsker å bli en god tennisspiller?
Tipset mitt for å bli en god tennisspiller – Ikke ta det alt for seriøst (selvfølgelig med mindre om du satser). Når tennis føles mer som lek enn trening og man kan ha det gøy på banen, bygger det et bedre insentiv til kontinuitet. Aktivitetene og arrangementene som blir holdt hos LST, for eksempel Lagspillserien og sosiale dagsturneringer og stiger, er en fantastisk mulighet til dette.

Kategorier: Ansatte