Vi forventer at det blir stor pågang til våre organiserte treninger i høst. Vi har derfor valgt å være ekstra tidlig ute med å legge ut skjema for påmelding til høstens kurs- og treningstilbud.

90 minutters grupper for voksne og trenereteam

Fra høsten 2023 vil alle våre voksengrupper ha 90-minutters økter på 2 baner samtidig, med 1 trener på hver bane. Vi tror at trenere jobber best i team. Ved å ha flere trenere samtidig får deltakerne mer utbytte, og trenerne kan lære av hverandre. Trenerne vil samarbeide tettere for å sikre optimalt nivå og utvikling for de som deltar på treningen.

Trenerteam høsten 2023

Å ha gode trenere er svært viktig for en tennisklubb. I tillegg til å være en viktig inntektskilde, påvirker det også miljøet i klubben. Gode trenere bidrar til å skape et godt miljø, økt aktivitet og fornøyde medlemmer.

Tom Aage Lie

Tom Aage Lie

Vi er glade for å kunngjøre at Tom Aage Lie fortsetter som innleid trener til høsten. Vi vet at mange vil sette pris på å ha Tom Aage som trener.

Srdjan Stojiljkovic

Srdjan Stojiljkovic

Vår populære trener, Srdjan Stojiljkovic, vil fortsette som ansvarlig for våre juniorgrupper (rød, oransje og grønn). Han er nå fast ansatt i en 70% stilling. Vi er svært fornøyde med å ha Srdjan som trener. I løpet av vårsesongen har antall juniorer som deltar på tennisskolen doblet seg, og vi håper denne positive utviklingen fortsetter.

Jens Kristensen

Jens Kristensen

Jens Kristensen vil fortsatt være en del av vårt trenerteam. Vi er svært fornøyde med å ha Jens med videre.

Alex – Aleksandra Urszula Goławska

Alex – Aleksandra Urszula Goławska

Vi har gleden av å ønske velkommen til Aleksandra Urszula Goławska som ny trener fra 7. august. Alex vil inngå i trenerteamet i høst-semesteret som starter i uke 34.

Alex er opprinnelig polsk og 28 år gammel. Hennes forlovede bor og jobber i Stavern på hotell Wassilioff.

Aleksandra har spilt konkurransetennis helt siden hun var barn og flyttet fra Polen til USA for å fortsette tenniskarrieren ved Cleveland State University (D1) i 2014. Etter endt utdanning fortsatte hun som ved John Carroll University (D3) som assistenttrener på deltid. Aleksandra har også jobbet fulltid i et sportsbyrå – Topnotch Management – der hun håndterte profesjonelle tennis- og pickleballutøvere og hjelper til med å arrangere sportsarrangementer.

Vi er veldig fornøyd med at Aleksandra har valgt å flytte til Stavern og begynne som trener hos oss, og ønsker deg varmt velkommen til vår klubb!

Prisjustering og enklere prisstruktur for alle

Vi har foretatt en moderat prisjustering for høstsesongen på grunn av generell prisvekst. Vi mener fortsatt at vi tilbyr meget gunstige priser, spesielt for juniorer, og er også konkurransedyktige for voksne. Vi har innført månedlig betaling for voksne, og vi håper dette gjør det enda mer attraktivt å delta på våre kurs.

Prislisten vår er oppdatert som følge av overgangen til månedlig betaling for alle. For barn og juniorer vil det være en liten prisøkning på kr 30 per måned. For voksne tilbyr vi nå en fast 90-minutters gruppe per uke til kr 750 per måned med mulighet for å delta på “betal per gang” til kr 125,- . Dette konseptet gir deg og klubben større fleksibilitet hvis du ønsker å delta på flere grupper per uke.

Betalingsavtale med månedlig trekk for alle

Nytt denne høsten er innføringen av en betalingsavtale med månedlig trekk for alle som deltar på kurs. Dette gjør det enklere å betale for treningen, da du ikke lenger trenger å betale for et helt semester av gangen. Ved opprettelsen av betalingsavtalen vil du bli belastet for det første avdraget ved påmelding, og deretter vil du bli trukket en fast månedlig sum. Vennligst se vår oppdaterte prisliste for mer informasjon om gjeldende priser for organisert trening høsten 2023. Våre betingelser for organisert trening er oppdatert som en følge av denne endringen.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til en spennende og innholdsrik høst. Fristen for påmelding er 6. august. Husk at alle må registrere seg, også de som allerede går på kurs.

Ulf Skogeng
Daglig leder
Kategorier: AnsatteKurs