Vi har gleden av å invitere til sommercamp i uke 32. Her kan alle barn i alder 6-14 år delta. Det er begrenset med plasser, du bør derfor ikke vente for lenge med å registrere deg

Det vil hver dag være ca. 3-4 timer tennis og ca. 2-3 timer med andre aktiviteter – ulike ballspill og tennisspesifikk fysisk trening med vekt på koordinasjonstrening og balansetrening. Aktivitetene vil foregå både inne og ute. Felles lunsj serveres ca. 11:30, og frukt rundt kl. 14:00. Husk å oppgi i påmeldingen hvis det er noen matallergier.

Aktivitetsopplegget starter 09:00. Det vil være trener til stede på anlegget fra 08:00. De som ønsker å sette av barna i tennisklubben allerede 08.00, kan gjøre det. I tiden fram til 09:00 kan de spise medbrakt frokost eller bare slappe av på anlegget. Aktivitetsopplegget er ferdig 15:30. Campansvarlig vil være til stede til 16:00 hver dag. Hovedbase vil være i Stavern.

BETALING VED PÅMELDING

Pris: 500 kr. pr. dag inkludert lunsj og frukt hver dag. Du velger selv hvilke dager du ønsker å delta.

PRAKTISK INFORMASJON

  • Vi sender ut deltagerinformasjon noen dager før campstart.
  • Vi forventer at alle deltagere stiller i treningstøy, treningssko og ellers bekledning tilpasset værforhold. Ta også med vannflaske.
  • Vi stiller med utlånsracketer til de som trenger racket.

FRIST PÅMELDING OG AVBESTILLING

  • Frist for påmelding er 31.7
  • Vi refunderer påmeldingsavgiften hvis man melder seg av innen tre uker før campstart. Det blir imidlertid trukket fra et avbestillingsgebyr på 500 kr.
  • Kanselleringer mindre enn tre uker før campstart, blir ikke refundert.
Kategorier: Kurs