Kjære medlem,

Vi i styret vil takke deg som velger å være medlem i klubben vår og skaper det unike og inkluderende miljøet som Larvik og Stavern tennisklubb er kjent for.

Kort oppdatering på hva det nye styret har jobbet med hittil:

  • Klubbens strategi. Vi mener at felles visjon og mål skaper samhold og er viktige for klubbens utvikling. Derfor har vi aktivt jobbet med strategi og vi ser frem til å dele den med deg etter sommerferien. Svar som vi har fått på medlemsundersøkelse har også hjulpet oss for å velge retning for klubbens videreutvikling.
  • Rekruttere og beholde gode trenere. Vi satser på trenere våre og håper at du bruker deres kompetanse – bli med på kurs, arrangementer, privat timer!
  • Opprette komiteer. Basert på innspill fra medlemmene har vi opprettet flere komiteer. En av dem er fest og moro komiteen som skal snart invitere deg til vår årlige sommerfest – arrangeres den 18.08 i år. Bli med!
  • Å ha kiosk på de viktigste arrangementene. Medlemmene ønsker å ha kiosk, men for å få det til trenger vi flere som bidrar. Vi sammen med foreldrene til «tennis barna» jobber for å få det til.
  • Forbedre økonomien til klubben.

Din mening er viktig for oss! Kom med forslag! Mer informasjon om styrearbeid finner du i Årsplan for Styret. Referater fra Styremøter publiseres på vår hjemmeside under offentlige dokumenter.

Vi vil også takke alle dere som bryr seg og bidrar – uten dere ville vi aldri klart å ha den klubben vi har.

Hvem er vi – det nye styret?

Vi er en mangfoldig og engasjert gjeng som synes at tennis er gøy! Flere i styre har spesielle ansvarsområder: Atle – anlegg i Stavern, Sven Petter – anlegg i Larvik og økonomien, Morag – turneringene og fest og moro komiteen, Gary – miljø i klubben, hovedkontakt for trenere, Carmen – foreldrekomiteen og miljø i klubben, Akvile – foreldrekomiteen og styreleder.

Vi vil skape en klubb med sosialt møtested for alle hvor alle har det gøy og hører til.

Styret i Larvik og Stavern Tennisklubb
Fra venstre: Gary Denyou, Carmen Adela Solum, Atle Solberg, Akvile Mockiene,
Morag Solberg, Sven Petter Hellenes.
Kategorier: KlubbStyret