Lagspillserien er en sosial serie som vi arrangerer (v/ Bjørn Lynne) for at de som ønsker å være med og spille sosiale tenniskamper på sitt eget nivå. I denne serien spiller vi med/mot andre spillere som er i samme divisjon, omtrent på samme spillenivå. Og de som vinner sin divisjon rykker opp til høyere divisjon for neste sesong. 

En sesong går fra begynnelsen av september og frem til jul. Og så er det opprykk/nedrykk og så starter vi en ny sesong tidlig på nyåret, som de spilles frem til ca. midten av mai. Og så er det opprykk/nedrykk igjen, og en ny sesong fra september. 

I denne serien spiller to og to spillere sammen, som et lag. På den måten blir det sosialt, hyggelig, og kanskje en lavere terskel for deltakelse, siden man ikke er “helt alene”. Når et lag spiller mot et annet lag, så spiller de to lagspillerne hver sin singles-kamp mot spillerne på det andre laget. Og så spiller de en doubles-kamp sammen. 

I løpet av sesongen skal alle spille mot de andre lagene i sin divisjon. Siden det er enten 5 eller 6 lag i hver divisjon, så blir det altså enten 4 eller 5 slike kamper pr sesong. Og i hver kamp er det altså både singles og doubles spill. 

Kampene settes opp i helgene. Fredag tidlig kveld, eller lørdag/søndag. Det er serie-admin, Bjørn Lynne, som setter alle spilletidene for hele sesongen, og publiserer dem på internet, slik at alle kan se når de skal møte opp til kamp. Men før match-tidene settes for sesongen får alle spillere mulighet til å skrive til Bjørn og informere om planlagte ferieturer, familieselskaper osv. som gjør at man ikke kan spille på disse dagene. Da vil Bjørn sørge for at ditt lag ikke får match på disse dagene. 

Serien består stort sett av spillere/lag som fortsetter, sesong etter sesong, og spiller videre, enten man rykker opp, rykker ned, eller bare beholder sin plass i sin divisjon. Men det er av og til noen som slutter i serien, så da blir det noen ledige plasser. 

Akkurat nå har serien 1-2 ledige plasser i 1. divisjon, én ledig plass i 4. divisjon, og 3 ledige plasser i 7. divisjon.

Spesielt disse 3 ledige plassene i 7. divisjon ønsker vi å få fylt opp, og disse plassene passer for de som ønsker å være med og spille kamper for første gang. Det er “nederste nivå” av match-spill i klubben, og det passer både for nye ungdommer eller for voksne som har trent litt og som nå ønsker å prøve seg på sosialt match-spill for første gang.  Vi ønsker oss derfor spesielt nye spillere som kan komme inn og fylle plassene i det nederste, “inngangs-nivået” i serien. 

Se pris og fler detaljer om lagspillserien

Og har du spørsmål om serien, eller om du ønsker å melde deg på, så ta kontakt med serie-admin, Bjørn Lynne, på epost bjornlynne@gmail.com eller mobil 47331213.

PÅMELDINGSFRIST for høstsesongen: 25. August

Kategorier: Aktiviteter