Medlemmer inviteres til turnering i Stavern, 7-8. oktober.

Dette er såkalt “Dagsturnering”, hvor hver klasse er ferdig spilt på én dag. Vi spiller et kortere match-format (såkalt “Fast 4”) og i stedet for 1-2 lange kamper, får spillerne flere kortere kamper mot forskjellige motstandere.

Lørdag 7. oktober holdes: Herrer Klasse Bronze.
Søndag 8. oktober holdes: Herrer Klasse Silver OG Damer Klasse Bronze.

“Silver” er en klasse for relativt sterke spillere.
“Bronze” er en klasse for alle, vanlige klubbspillere på alle nivåer.

Vi ønsker oss flere deltakere, spesielt i klassene Herrer Silver og Damer Bronze!

Dette er offisielle turneringer, de står på programmet til Norges Tennisforbund, og derfor kreves det at spilleren har spillerlisens hos Norges Tennisforbund. Slik spillerlisens koster kr. 470 for et kalenderår.

Selve turneringen koster kr. 380,- men det gis 30% rabatt for medlemmer av Larvik og Stavern Tennisklubb (altså da kr. 266,-)

Turneringen holdes til inntekt for Unicef. Vinnernes premier er donasjoner til Unicef, og i tillegg donerer både klubben, og turneringsleder, deler av sin inntekt til Unicef.

Turneringsleder Bjørn Lynne ønsker deltakelse fra flere av klubbens medlemmer her. Ønsker du å delta, eller har spørsmål om turneringen eller spillerlisens, ta kontakt med Bjørn på bjornlynne@gmail.com eller mobil 47331213.

Link til påmelding (merk at spillerlisens må ordnes først):

(PS: Vi skal også ha en tilsvarende turnering igjen 18-19. november. De siste årene har vi hatt slike turneringer 5 ganger i året.)

Kategorier: Turnering