Våre flinke juniorer, Marija og Kornelius, deltok på TK Golia u11-turneringen denne helgen i Oslo, sammen med 106 andre jenter og gutter fra forskjellige klubber. Tøffe motstandere, varmen (26 grader i skyggen) og mye vind sto på andre siden av nettet, men de lot seg ikke skremme. De tok alle utfordringene på strak arm og kjempet hardt.

På lørdag spilte de kvalifiseringsrunden, hvor Marija vant begge kampene sine, mens Kornelius hadde en seier og ett tap. Søndagens finalerunde var kjempespennende, hvor begge lå under etter å ha tapt det første settet, men klarte å kjempe seg tilbake og vinne det andre settet. Til slutt ble det seier for Kornelius (10/6 i supertiebreak) og dessverre tap for Marija (7/10).

Vi er veldig stolte av deres prestasjoner og supertakknemlige for den strålende representasjonen av klubben vår. Ønsker dere masse lykke til videre!

Kategorier: Klubb