Den sosiale og inkluderende fredagstreningen starter ute!

Både i Stavern og Larvik, fra kl. 16 til kl. 18, (nesten) hver fredag utover sommeren!

Administrasjon og logistikk håndteres via Spond. Vi har opprettet en gruppe for Stavern og en for Larvik, men dere kan gjerne være med på begge. Treningene vil bli publisert som enkeltarrangementer, med påmelding og maks antall spillere, slik at vi kan ha kontroll over antall baner som skal brukes. Vi starter med tre baner og 12 spillere, men kan justere etter behov.

Siden dette i hovedsak er egen trening, kan dere ta rollen som oppleggansvarlig når dere melder dere på arrangementet, for å få litt struktur på treningen. Vanligvis er første time dedikert til forskjellige singel formater, som opprykk/nedrykk, lagsingel og poengkongen, mens den andre timen er reservert for dobbelspill.

Påmelding:

Hvis dere ikke har Spond-appen, bruk disse lenkene for å melde seg på:
Stavern fredagstrening gruppe: https://group.spond.com/NBYBW
Larvik fredagstrening gruppe: https://group.spond.com/LOJON


Hvis dere har Spond allerede send en forespørsel om å bli med i gruppen ved å taste inn gruppens kode:
Trykk på ikonet med to personer helt nederst på skjermen, deretter på “Skriv inn kode” helt nederst, og tast inn koden.
Kode til Stavern fredagstrening gruppe: NBYBW
Kode til Larvik fredagstrening gruppe: LOJON

Når arrangementet er publisert, kan dere melde dere på ved å trykke på “delta”-feltet.

Oppstart: førstkommende fredag 21.06.


OBS: Disse fredagstreningene er eksklusive for klubbmedlemmer, uten kostnad. Vi ber alle om å ikke holde av plassen hvis dere ikke er sikre på at dere kan delta, og eventuelt avslå deltakelsen med en gang dere innser at det ikke passer likevel.

God Sommer!
Vi sees på KM!
Larvik og Stavern Tennisklubb

Kategorier: AktiviteterKlubb