Tennisskolen

Tennisskolen er for deg som ønsker å trene med trener på et fast tidspunkt hver uke. Vi har løpende uforpliktende påmelding til tennisskolen. Registrer deg og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig. Gjelder også deg som er usikker på om dette er noe for deg og ønsker prøvetime.

Terminer

Tennisskolen har to terminer

Vårtermin – januar til midten av juni (skoleslutt)
Høstermin – skolestart til siste uke før jul

Terminene følger skoleruta. Det er ingen organisert trening i skoleferier og røde dager.

Priser

Se vår prisliste for priser

Prøvetime

Vi tilbyr (1 time) prøvetime før man bestemmer seg for å gå på kurs. Du melder deg på prøvetime på samme måte som du registrerer deg på kurs.

Betingelser

Alle som deltar på kurs- og trening i Larvik og Stavern Tennisklubb forplikter seg til å lese gjennom våre betingelser.

Betalingsavtale for juniorer

De som er med på juniortrening betaler en fast månedlig pris uansett hvor mange timer de er med på. Dette er en prøveordning som vil gjelde for våren 2023. I måneder hvor det er færre timer vil pris bli redusert.

Privattimer

Våre dyktige, profesjonelle tennistrenere tilbyr privattimer for de som vil ha personlig oppfølging og one-to-one trening med instruktør. Se vår prisliste for priser

For å avtale privattimer, ta direkte kontakt med ønsket trener

Tennis camp for barn og ungdom

Den første uka av skolens sommerferie (typisk rundt 20-25 juni) tilbyr vi Sommercamp for alle barn og ungdom mellom 6 og 18 år (under 18). Vi spiller tennis og gjør mye annet morsomt og hyggelig, som grilling, fotball, slåball, går på tur i skogen, spiser lunch sammen osv. Ta kontakt med kurs@lstk.no for mer detaljert info om neste Tennis camp.

Våre trenere

Se oversikt over våre trenere i MATCHi