Vi tilbyr kurs- og trening på alle nivåer:
Barn og ungdom (6-16 år)
Voksne (17+ år)

Registration for courses is only available in Norwegian.
Please contact us for assistance.

Mitt mål er sammen med spillerne å skape ekstra glede og motivasjon for tennis ved å balansere spillerens egne mål og ønsker for å utvikle seg i tennis.

Tom Aage Lie
 • Ved registrering velger du hvilke dager og tidspunkt som passer deg. Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å lage grupper som passer ditt nivå og dine ønsker.
 • Alle må registrere seg, også du som allerede går på kurs.
 • Du betaler en fast treningsavgift pr. mnd. med betalingsavtale.

Ofte stilte spørsmål kurs

BPG (Betal per gang) treninger er et ekstra tilbud som vi gir utenfor vårt regulære treningstilbud. Klubben setter opp betal per gang treninger basert på tilgjengelighet av trenere og der vi ser det er ledig banekapasitet.

 • Før du kan bli med på BPG trening må du være registrert som deltaker på organisert trening
 • Invitasjon til BPG sendes ut via Spond
 • Antall plasser er begrenset, og det er “først til mølla” som gjelder
 • BPG settes opp med 4 eller 8 plasser
 • Det må være minst 2 deltakere på venteliste før antall plasser utvides

BPG treninger må ikke forveksles med drop-in treninger. For å være med på BPG må man melde seg på og betale på forhånd. Det er IKKE anledning til å møte opp og bli med uten først å ha registrert seg som deltaker.

Krav til antall deltakere for at vi skal holde BPG kurs:

 • Minimum 2 deltakere med grupper på maks 4
 • Minimum 4 deltakere med grupper på maks 8

Betingelser for BPG:

 • Om en BPG time blir avlyst av oss, vil de som har meldt seg på automatisk bli påmeldt til neste gang
 • Vi tilbyr INGEN refundering av påmeldingsavgift for BPG når du først har meldt deg på
 • Påmeldingsfrist er kl. 15 dagen før

Se vår prisliste for informasjon om gjeldende pris for BPG økter.

Betaling av medlemskap må gjøres via Matchi. Om du ikke har en Matchi-bruker fra før må du opprette det. Om du skal betale for medlemskap for barn som ikke er en del av et familiemedlemskap (individuelt medlemskap), må barnet ha sin egen Matchi-bruker.

Ja, vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å plassere deg i en gruppe som passer dager, tidspunkt og nivå som du har valgt. Om det viser seg at vi ikke klarer å gi deg et tilbud som passer, vil vi refundere påmeldingsavgiften i sin helhet.

Du trenger kun å velge hvilke dager og tidspunkt som det passer deg. Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å lage grupper som passer ditt nivå og dine ønsker.

Om det viser seg at du ikke kan være med, eller det må gjøres endringer, har du 14 dager etter oppstart av terminen på å melde inn dette til oss.

Treningstilbudet vil bli tilgjengelig før oppstart og først etter at frist for registrering har gått ut.

Det er et krav om at følgende må være medlemmer/betale medlemskap

 • lagspillere
 • medlemmer av styret
 • konkurransespillere
 • deltagere på organiserte kurs og treninger (tennisskolen)

Hentet fra NIF medlemsforskrift:

Alle medlemmer som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal regnes som «aktivt medlem» med tilhørighet i en konkret gruppe/gren. Med «deltagelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter blant annet trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mm. omfattes også.

Både de som trener, konkurrerer, eller på annen måte bidrar til aktivitet i idrettslaget, skal registreres som aktive innen den eller de idretter eller grener deres aktivitet er knyttet til. Medlemmer som på eget initiativ transporterer familiemedlemmer til og fra trening eller idrettsarrangementer anses ikke som aktivt medlem.

Vi tilbyr ikke betaling av medlemskap via faktura, Vipps eller bankkonto. Betaling og/eller fakturering skal gjennomføres som en identifiserbar betalingstransaksjon via medlemssystem (Matchi). Se «2.2 Opplysninger knyttet til medlemskapet» i Utfyllende regler for registrering av medlemsopplysninger og rapportering til NIF

Matchi bruker Stripe som sin betalingsformidler. Det betyr at informasjon om ditt bankkort ikke lagres hos Matchi, men hos Stripe.

Stripe er en sertifisert PCI Service Provider Level 1 som betyr at de har det høyeste sikkerhetsnivået. Les mer om hvordan Stripe håndterer sikkerhet.


Tennisskolen

Kurs- og trening på faste tidspunkt hver uke. Mandag-torsdager mellom kl 1700-2100. Larvik og Stavern Tennisklubb er en del av Tennis Kids som er det offisielle programmet fra NTF for barn og ungdom. Se mer informasjon på Tennis Kids Tour Vestfold og Telemark

Terminer

Tennisskolen har to terminer

 • Vårtermin – januar til midten av juni (skoleslutt)
 • Høstermin – skolestart til siste uke før jul

Terminene følger skoleruta. Det er ingen organisert trening i skoleferier og røde dager.

Priser og betaling av treningsavgift

Se vår prisliste for priser på alle våre treningstilbud. All betaling av all organisert trening gjøres via betalingsavtale i Spond.

Vi har også ulike støtteordninger for barn og ungdom for å dekke utgifter til treningsavgift og medlemskap. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Prøvetime

Vi tilbyr ikke prøvetime for organisert trening/tennisskolen. I stedet tilbyr vi 14 dagers prøveperiode etter oppstart. For å bli med må du registrere deg for kurs. Se også hvordan fungerer månedlig betalingsavtale for treningsavgift?

Betingelser organisert trening

Alle som deltar på kurs- og trening i Larvik og Stavern Tennisklubb forplikter seg til å lese gjennom våre betingelser.

Privattimer

 • Betaling av privattimer må være gjort dagen før timen og senest kl 2100. Spillere må under ingen omstendighet betale treneren direkte, alt skal gå via klubben
 • Avbestilling av privattime må gjøres senest kl 2200 dagen før timen for refundering
 • Maks 2 voksne og 2 barn kan delta
 • Spillere kan ikke avtale privattimer på våre anlegg med trenere som ikke er forhåndsgodkjent av klubben

Tennis camp for barn og ungdom

Den første uka av skolens sommerferie (typisk rundt 20-25 juni) tilbyr vi Sommercamp. Vi spiller tennis og gjør mye annet morsomt og hyggelig, som grilling, fotball, slåball, går på tur i skogen, spiser lunch sammen osv.

Våre trenere

Se oversikt over våre trenere i MATCHi