Larvik & Stavern Tennis arrangerer forskjellige typer treningsaktiviteter

Tennisskolen

– ukentlige kurs for barn og voksne

Her blir du satt i en gruppe på 3-12 elever som trener sammen med en eller flere trenere, på et fast tidspunkt hver uke. Barn blir satt sammen i gruppe med andre barn på sitt eget ferdighetsnivå, og voksne blir gjerne satt i grupper sammen med andre voksne på samme ferdighetsnivå. Det er grupper for nybegynnere, for litt øvede, for godt øvede, og for konkurransespillere. Man kan gå én gang i uka eller flere ganger i uka. Se vår prisliste for priser

Påmelding til Tennisskolen

Prøvetime

På onsdager kl. 15:30 – 16:30 er vår hovedtrener tilgjengelig for å gi en prøvetime med enkel innføring og en smakebit på tennistrening. Barn, ungdom eller voksne kan få komme og prøve seg maks 2 ganger for å finne ut om tennis er noe for deg. Man må avtale på forhånd, for vi tar ikke voksne og små barn samtidig på samme prøvetime. Ønsker du eller ditt barn å benytte dette tilbudet, kontakt trener på kurs@lstk.no

Betingelser tennisskolen

Følgende betingelser gjelder for alle som deltar på trening og kurs som organiseres av Larvik og Stavern Tennisklubb. Sist oppdatert 01.12.2022 Før påmelding til kurs og trening i Larvik og Stavern Tennisklubb forplikter deltakere eller foresatte seg til å lese gjennom disse betingelsene. Ved påmelding til kurs eller trening har […]
se mer..

Privattimer

Våre dyktige, profesjonelle tennistrenere tilbyr privattimer for de som vil ha personlig oppfølging og one-to-one trening med instruktør. Se vår prisliste for priser

For å avtale privattimer, ta direkte kontakt med ønsket trener:

  • Kent Eriksson – Mobil 941 78 742 
  • Srdjan Stojiljkovic – Mobil 401 46 533
  • Jens V. Kristensen – Mobil 906 22 486
  • Bjørn Lynne – Mobil 47 33 12 13

Fredagstrening

Betal for fast plass Du må være medlem av tennisklubben for å være med. For alle spillere som er fra nivå «Noe øvet» og oppover, har vi en felles treningsettermiddag hver fredag ettermiddag. Du kan velge mellom tre perioder: Første periode kl. 14:00 – 15:30 Andre periode kl. 15:30 – […]
se mer..

Tennis camp for barn og ungdom

Den første uka av skolens sommerferie (typisk rundt 20-25 juni) tilbyr vi Sommercamp for alle barn og ungdom mellom 6 og 18 år (under 18). Vi spiller tennis og gjør mye annet morsomt og hyggelig, som grilling, fotball, slåball, går på tur i skogen, spiser lunch sammen osv. Ta kontakt med tenniskurs@larvikstaverntennis.no for mer detaljert info om neste Tennis camp.

Bedrift / Team Building

Til bedrifter tilbyr vi morsomme tennis-events. En av våre kvalifiserte og erfarne trenere legger opp 2 timers aktivitet for dere, uansett om dere har spilt tennis tidligere, eller ikke. Moro, litt svetting, team-building, sosialt og hyggelig. 

Pris kr. 350. pr person. Minimum 3 personer / max 24 personer.

Formiddag, ettermiddag eller weekend.

Aktiviteten vil foregå ute på utendørs tennisbaner i sommerhalvåret, evt. inne i vår flotte tennishall ved dårlig vær eller i vinterhalvåret.

Deltakerne trenger ikke å være medlem av Larvik & Stavern Tennisklubb. Deltakerne må underskrive på et ansvarsfraskrivelsesskjema før aktiviteten begynner.

Vi sørger for to timer med morsom og sosial aktivitet som gir litt fysisk trening, litt koordinasjon og mye morsomt fellesskap. 

Andre forefallende kursaktiviteter

Av og til inviterer klubben eller trenerene til ekstraordinære kurs, helgekurs, kveldskurs og andre ting som passer inn fra tid til annen. Hvis du ønsker å holde deg informert om slike begivenheter kan det være lurt å melde seg inn i klubben for da får du email fra klubben hvis slike ting arrangeres – eller så kan du klikke «Liker» på Larvik & Stavern Tennis på Facebook, for da vil du få opp en liten notis i Facebook når vi poster ut nyheter om begivenheter, kurs osv.

Våre trenere

Kent Erikssson

Kent har mange års erfaring som tennistrener både i Sverige, Norge og internasjonalt. Han har jobbet med nybegynnere såvel som elitespillere, og vært landslagstrener for flere land. Han har Trener 2 utdanning fra det Svenske Tennisforbundet. Kent liker å hjelpe mennesker til å få motivasjon for tennis.

Srdjan Stojiljkovic

Srdjan er trener for de minste barna hos oss. Han har mange års erfaring som tennistrener i Serbia. Srdjan startet som trener hos oss i 2017. Han er utdannet Trener 1 og Trener 2 i ITF (International Tennis Federation).

Jens Vestergaard Kristensen

Jens har spilt mye turneringstennis i ungdommen, og har trenersertifikat fra Danmark, hvor han opprinnelig kommer fra. Han er utdannet Fysioterapeut, har tidligere vært tilknyttet både fotball og håndballag på høyeste nivå. På dagtid jobber han i Larvik Kommune innen livsstilssykdommer.

Bjørn Lynne

Bjørn er utdannet Trener 1 ITF, og er også sertifisert tennisdommer (2017) via NTF (Norges Tennisforbund). Bjørn har mye erfaring med gruppetrening både i Norge og i utlandet. Han er en tennisentusiast med erfaring som turneringsleder og han arrangerer turneringer, samlinger og aktiviteter i klubben.