Vi tilbyr kurs- og trening på alle nivåer:
Barn og ungdom (6-16 år)
Voksne (17+ år)

– Påmeldingsfrist 6. august
– Begrenset med plasser!

Registration for courses is only available in Norwegian.
Please contact us for assistance.


Mitt mål er sammen med spillerne å skape ekstra glede og motivasjon for tennis ved å balansere spillerens egne mål og ønsker for å utvikle seg i tennis.

Tom Aage Lie

Høstterminen 2023 varer fra uke 34-51. Påmeldingsfrist er 6. august.

  • Ved registrering velger du hvilke dager og tidspunkt som passer deg. Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å lage grupper som passer ditt nivå og dine ønsker.
  • Alle må registrere seg, også du som allerede går på kurs.
  • Du betaler en fast treningsavgift pr. mnd. med betalingsavtale.

Ofte stilte spørsmål kurs

Du trenger kun å velge hvilke dager og tidspunkt som det passer deg. Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å lage grupper som passer ditt nivå og dine ønsker.

Om det viser seg at du ikke kan være med, eller det må gjøres endringer, har du 14 dager etter oppstart av terminen på å melde inn dette til oss.

Ved påmelding til organisert trening vil du bli belastet det første avdraget når du melder deg på. Neste avdrag vil bli måneden etter at terminen har startet. Dato for trekk av avgift er den 4. dagen i hver måned.

Eksempel: Du melder deg på høstsemesteret 1. juni. Du trekkes for september ved påmelding 1. juni. Neste gang du betaler treningsavgift vil være 4. oktober, deretter 4. november og til slutt 4. desember.

Når du melder deg på er påmelding bindende. Du har 14 dager etter at terminen har startet til å gi beskjed om du ønsker å trekke deg fra trening eller om du ønsker å gjøre endringer. Etter dette vil betalingsavtalen løpe ut terminen uten mulighet til å si opp denne. Se også våre betingelser for organisert trening.

Månedsprisen for treningsavgift er satt ut fra de utgiftene vi har til trenere, personale, utstyr og andre utgifter til drift og vedlikehold av våre anlegg.

Treningstilbudet vil bli tilgjengelig før oppstart og først etter at frist for registrering har gått ut.

Har du spørsmål?


Tennisskolen

Kurs- og trening på faste tidspunkt hver uke. Mandag-torsdager mellom kl 1700-2100. Larvik og Stavern Tennisklubb er en del av Tennis Kids som er det offisielle programmet fra NTF for barn og ungdom. Se mer informasjon på Tennis Kids Tour Vestfold og Telemark

Terminer

Tennisskolen har to terminer

  • Vårtermin – januar til midten av juni (skoleslutt)
  • Høstermin – skolestart til siste uke før jul

Terminene følger skoleruta. Det er ingen organisert trening i skoleferier og røde dager.

Priser og betaling av treningsavgift

Se vår prisliste for priser på alle våre treningstilbud. All betaling av all organisert trening gjøres via betalingsavtale i Spond.

Vi har også ulike støtteordninger for barn og ungdom for å dekke utgifter til treningsavgift og medlemskap. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Prøvetime

Vi tilbyr (1 time) prøvetime før man bestemmer seg for å gå på kurs. Du melder deg på prøvetime på samme måte som du registrerer deg på kurs.

Betingelser organisert trening

Alle som deltar på kurs- og trening i Larvik og Stavern Tennisklubb forplikter seg til å lese gjennom våre betingelser.

Privattimer

Våre dyktige, profesjonelle tennistrenere tilbyr privattimer for de som vil ha personlig oppfølging og one-to-one trening med instruktør. Se vår prisliste for priser

For å avtale privattimer, ta direkte kontakt med ønsket trener

Tennis camp for barn og ungdom

Sommercamp for 2023 vil holdes i uke 25 (19-23. juni). Invitasjon har blitt sendt ut til de som er registrert som deltager i tennisskolen og er med i en av følgende grupper: RØD, ORANSJE eller GRØNN. Vi vil vurdere om vi på et senere tidspunkt også vil holde sommercamp for barn som ikke er med på organisert trening.

Den første uka av skolens sommerferie (typisk rundt 20-25 juni) tilbyr vi Sommercamp. Vi spiller tennis og gjør mye annet morsomt og hyggelig, som grilling, fotball, slåball, går på tur i skogen, spiser lunch sammen osv.

Våre trenere

Se oversikt over våre trenere i MATCHi