Betaling av medlemskap må gjøres via Matchi på web. Det er ikke mulig å betale for medlemskap i Matchi Appen.

Priser

Se vår prisliste for priser og hvilke type medlemskap du kan kjøpe.

Se også ofte stilte spørsmål om medlemskap.

Medlemsfordeler

  • Full tilgang til anleggets fasiliteter
  • Fri (gratis) bruk av klubbens utebaner
  • Tilgang til å kjøpe grønt kort
  • Tilgang til å delta i klubbarrangementer
  • Deltagelse på tennisskolen
  • Tennisklubben har en samarbeidsavtale med Stavern Sport og Babolat som gir alle medlemmer i klubben rabatterte priser på Babolat tennisutstyr og klubbtekstiler. Klubbens medlemmer tilbys 15% rabatt* på alt tennisutstyr og klubbtekstiler fra Babolat. Stikk innom Stavern Sport og se deres utvalg av racketer, baller, bager, tekstiler og tilbehør til spillere i alle aldersgrupper og nivåer. Velkommen til Stavern Sport for en hyggelig tennis handel! (* Rabatt gjelder på ordinære priser og ikke på nedsatte varer )

Dugnad

For de aller fleste vil det å delta på dugnad sammen med andre medlemmer være en positiv, hyggelig og samlende aktivitet som gir glede til deltakerne samtidig som det er til nytte for klubben.

Som andre idrettsklubber og foreninger er også Larvik og Stavern Tennisklubb avhengig av frivillig innsats fra medlemmer, evt. foreldre av juniormedlemmer, til å ta i et tak og sørge for at klubben fungerer og har et trivelig, trygt og velfungerende anlegg.

Dugnadsgjengen

Ønsker du å bli med på dugnad? Bli med i dugnadsgjengen og du vil få invitasjon til dugnader.

Ofte stilte spørsmål om dugnad

Betingelser medlemskap

Ofte stilte spørsmål medlemskap

Når du skal betale for et individuelt medlemskap for et barn må du være innlogget med deres egen Matchi-bruker. Om du er innlogget med din egen (foresatt) sin Matchi-bruker, vil medlemskap for ditt barn bli registrert på deg.

Ved betaling av familiemedlemskap er det ikke nødvendig med egen Matchi-bruker for barn med mindre barnet skal bestille baneleie eller melde seg på aktivtiteter i Matchi.

Lisens

For å kunne spille tennisturneringer på regionalt og nasjonalt nivå må man ha lisens. Dette innebærer at man er forsikret og har rett til deltagelse i turneringer innen sin idrett. Bestemmelsen om lisens gjelder for medlemmer i alle særforbund tilsluttet Norges Idrettsforbund (NIF), deriblant Norges Tennisforbund (NTF). Det er ikke krav om lisens for spill i lokale turneringer, for eksempel i klubbmesterskap, eller tilsvarende lokale turneringer.

Alle spillere som har betalt lisens fra før får automatisk tilsendt ny lisens på e-post fra NTF i løpet av desember. Du kan også logge deg inn via minidrett.no for å betale lisens. Når du betaler lisens via minidrett vil det vises i Tournament Software dagen etter at du har betalt.

Om du ikke har lisens, kontakt oss så vil vi registrere det for deg.