Du kan se status på ditt medlemskap i MATCHi. Se under «Medlemskap»

Online betaling av medlemskap

Vi tilbyr online betaling av nytt medlemskap og fornying av eksisterende medlemskap. Vi anbefaler alle som skal fornye sitt medlemskap når det går ut på dato om å benytte seg av dette. Du slipper ekstra gebyrer og medlemskapet blir aktivert med en gang. Alle nye medlemskap må kjøpes via online betaling i Matchi.

Betaling av medlemskap med faktura

Ved fakturering av medlemskap påløper det et fakturagebyr på 50 kr pr. medlem. Om du har et familiemedlemskap og ønsker å betale via faktura må du betale fakturagebyr for hvert medlem. Ditt medlemskap blir aktivert så snart vi har registrert innbetaling av medlemskap. Beregn 2-3 arbeidsdager for aktivering etter at du har betalt.

Se også ofte stilte spørsmål om medlemskap.

Priser

Se vår prisliste for priser og hvilke type medlemskap du kan kjøpe.

Medlemsfordeler

Tennisklubben har en samarbeidsavtale med Stavern Sport og Babolat som gir alle medlemmer i klubben rabatterte priser på Babolat tennisutstyr og klubbtekstiler.

Klubbens medlemmer tilbys 15% rabatt* på alt tennisutstyr og klubbtekstiler fra Babolat.

Stikk innom Stavern Sport og se deres utvalg av racketer, baller, bager, tekstiler og tilbehør til spillere i alle aldersgrupper og nivåer.

Velkommen til Stavern Sport for en hyggelig tennis handel!

(* Rabatt gjelder på ordinære priser og ikke på nedsatte varer )

Dugnadsavgift

Hvorfor dugnadsavgift?

Som andre idrettsklubber og foreninger er også Larvik og Stavern Tennisklubb avhengig av frivillig innsats fra medlemmer, evt. foreldre av juniormedlemmer, til å ta i et tak og sørge for at klubben fungerer og har et trivelig, trygt og velfungerende anlegg.

De fleste idrettsklubber bruker «tvunget dugnad», dvs. at som medlem (eller foreldre av juniormedlemmer) SKAL man delta på dugnad et visst antall ganger i året. Og har du ikke mulighet, så får du selv sørge for å ordne med bytte av vakt med noen andre.

Slik gjør vi det ikke hos oss. Vårt system er mer basert på frivillighet. Alle medlemmer mellom 12 og 80 år betaler inn en dugnadsavgift til klubben. Denne blir sendt ut som en egen faktura i begynnelsen av året. Se vår prisliste for informasjon om beløpet på dugnadsavgiften. Personer under 12 år og over 80 år er fritatt fra dugnadsavgift.

Dersom du deltar på dugnad så får du tilbake kr. 100 pr. arbeidstime. Det vil være en dugnadsleder tilstede som skriver opp ditt navn, antall timer du jobbet, og ditt kontonummer for tilbakebetaling av dugnadsavgiften.

Dersom du velger å ikke delta så beholder klubben din avgift, og de pengene blir brukt til å betale for arbeider som ikke kan gjøres på dugnad fordi det krever faglært arbeidskraft (murer, elektriker, rørlegger, blikkenslager, osv). På den måten kan man si at de som ikke deltok på dugnad allikevel bidro på sin måte, ved å hjelpe til med å betale for faglært arbeid.

Når klubben trenger folk til å stille på dugnad sender vi ut en invitasjon, og de som melder seg på først får være med. Hvis vi bare trenger 1-3 personer til å delta på noe så poster vi det gjerne bare ut på vår Facebook-side (Bare søk etter Larvik og Stavern Tennis på Facebook, og klikk «Liker» på siden vår, så vil du få opp poster fra oss i nyhetsstrømmen på Facebook). Hvis vi trenger flere personer til større jobber, så vil vi sende ut en epost til alle klubbens medlemmer.

Typiske dugnadsjobber er:

 • Delta sammen med mange andre på storrengjøring i tennishallen (én dag i januar/februar hvert år).
 • Hjelpe til med å stelle i stand utendørsbanene på våren (april/mai hvert år).
 • Hjelpe til med å stelle og pynte anlegget i forkant av vår store veteranturnering «Stavern
 • Sommercup» tidlig i juli.
 • Stå som kioskvakt og selge varer når det er turneringer.
 • Stille opp ved andre forefallende behov.

For de aller fleste vil det å delta på dugnad sammen med andre medlemmer være en positiv, hyggelig og samlende aktivitet som gir glede til deltakerne samtidig som det er til nytte for klubben.

Betaling av dugnadsavgift

Generelle betingelser medlemskap

 1. Medlemskap følger dato til dato
 2. Det er et krav om at alle individuelle medlemmer (ikke familiemedlemskap) må ha sin egen unike e-postadresse. Det er ikke mulig å registrere to Matchi-profiler/medlemskap med samme e-postadresse. Om du er foresatt for et barn som skal ha individuelt medlemskap og ikke har egen e-postadresse , må du derfor opprette det for de før du betaler medlemskap
 3. Ved inngåelse av medlemskap etter 1.9.2022 er medlemskap gyldig i 12 . mnd fra kjøp (dato til dato)
 4. Medlemskapet kan ikke overdras til andre personer
 5. Medlemskapet refunderes ikke
 6. Oppsigelse av medlemskap må meldes på e-post

Ofte stilte spørsmål

Når du skal betale for et individuelt medlemskap for et barn må du være innlogget med deres egen Matchi-bruker. Om du er innlogget med din egen (foresatt) sin Matchi-bruker, vil medlemskap for ditt barn bli registrert på deg.

Ved betaling av familiemedlemskap er det ikke nødvendig med egen Matchi-bruker for barn med mindre barnet skal bestille baneleie eller melde seg på aktivtiteter i Matchi.

Ofte stilte spørsmål om betaling av medlemskap

Ofte stilte spørsmål om familiemedlemskap

Lisens

For å kunne spille tennisturneringer på regionalt og nasjonalt nivå må man ha lisens. Dette innebærer at man er forsikret og har rett til deltagelse i turneringer innen sin idrett. Bestemmelsen om lisens gjelder for medlemmer i alle særforbund tilsluttet Norges Idrettsforbund (NIF), deriblant Norges Tennisforbund (NTF). Det er ikke krav om lisens for spill i lokale turneringer, for eksempel i klubbmesterskap, eller tilsvarende lokale turneringer.

Alle spillere som har betalt lisens fra før får automatisk tilsendt ny lisens på e-post fra NTF i løpet av desember. Du kan også logge deg inn via minidrett.no for å betale lisens. Når du betaler lisens via minidrett vil det vises i Tournament Software dagen etter at du har betalt.

Om du ikke har lisens, kontakt oss så vil vi registrere det for deg.